Filiale PP-DD


Romania, PP-DD in actiune


Sunt dezgustat de plecarile colegilor mei!

Bogdan Presecan, 18 dec 2013, ziarulunirea.ro

Vă mai amintiți cu siguranță de OTV, Dan Diaconescu și surpriza pe care PP-DD a făcut-o la alegerile parlamentare din iarna lui 2012.

Ei bine, după ce televiziunea prin care Dan Diaconescu hipnotiza poporul a fost închisă de CNA, după ce echipa de “oameni ai poporului” s-au văzut în parlament, partidul a început marea dezintegrare.

Astfel că. în aproape un an de zile, Partidul Poporului – Dan Diaconescu a pierdut peste 30 dintre cei 48 de parlamentari care au câștigat alegerile parlamentare în 2012. Și se pare că dezertările vor continua.

Ultimii opt  PP-DD-iști au trecut cu demnitate...

Dan Diaconescu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru șantaj

de Biro Attila, Mediafax, 18.12.2013

Judecătoria Sector 1 l-a condamnat pe Dan Diaconescu la trei ani de închisoare cu executare pentru șantaj. Sentința nu este definitivă. Procurorii au cerut ca patronul OTV să fie condamnat la nouă ani de închisoare cu executare. Dan Diaconescu a fost trimis în judecată de DNA în 2010 alături de Doru Pârv pentru șantajarea primarului comunei arădene Zărand și a unui om de afaceri. Decizia de astăzi nu va fi una definitivă, sentința putând fi atacată la Tribunalul București.

La ultimul termen procurorul DNA a declarat, în fața instanței, că Dan Diaconescu a făcut mai multe afirmații mincinoase...

De ce au plecat Vasiliev si Condurățeanu din PP-DD

13-12-2013, Camelia Nedelcu, ziarultimpul.ro

Cotată ca una dintre cele mai bune organizații ale PP-DD din țară, la numai un an de la alegerile parlamentare, Organizația Județeană a Partidului Poporului Dan Diaconescu Constanța a rămas fără nici un parlamentar după ce senatorul Marian Vasiliev și deputatul Andrei Răzvan Condurățeanu au părăsit partidul și au trecut la UNPR.

Anterior, în urmă cu câteva luni, și deputatul Mihai Tararache care a câștigat mandatul la redistribuire tot pe listele PP-DD Constanța și-a dat demisia, el fiind și la ora actuală independent.

În cursul zilei de ieri, opt parlamentari au adus la cunoștință oficial președinților celor două Camere ale...

Val de demisii în Senat. Grupul lui Dan Diaconescu, în pericol de dizolvare!

de Sorina Ionașc, 12.12.2013, gândul.info

Val masiv de racolări în Parlament. UNPR, care aparține grupului parlamentar PSD, este mai bogat cu patru senatori de la PPDD și patru deputați din același partid.

Potrivit unui comunicat de presă remis gândul, senatorii Ionei Agrigoroaei, Ruxandra Jipa, Constantin Popa și Marian Vasiliev și deputații Andrei Condurățeanu, Ioan Hulea, Nuțu Fonta și Iacob Pușcaș au anunțat că, începând cu joi, 12 decembrie, vor activa în tabăra pesediștilor.

În aceste condiții, grupul parlamentar PPDD de la Senat este în pericol să se dizolve, potrivit regulamentului Senatului, care...

PP-DD: „Dan Diaconescu a repurtat o victorie uriașă împotriva actualei puteri”

24 oct 2013, ziuaconstanta.ro

„Dan Diaconescu a repurtat o victorie uriașă împotriva actualei puteri. Președintele fondator al Partidului Poporului - Dan Diaconescu a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat toate televiziunile naționale, licența  postului de televiziune OTV, obținută în Italia.

De aproximativ o lună de zile, atunci când Dan Diaconescu a anunțat că OTV își va relua emisia având  o licență din străinătate, puterea a declanșat o amplă campanie de dezinformare și denigrare, de minciună și insultă, un veritabil linșaj mediatic prin televiziunile și ziarele aservite...

Daniel Fenechiu: PP-DD îi dă în judecată pe dezertori și le cere câte 2 milioane de euro

de R.M.,  HotNews.ro, 14 octombrie 2013

Conducerea PP-DD va incepe marti actionarea in judecata a fostilor parlamentari ai partidului care au plecat la alte formatiuni sau care au fost exclusi si le va cere cate 2 milioane de euro, bani pe care acestia sunt datori sa-i plateasca potrivit unei conventii pe care au semnat-o, a declarat luni liderul deputatilor PP-DD, Daniel Fenechiu, citat de Agerpres.

"Biroul National de Coordonare al partidului a propus ca intre fiecare candidat al nostru si partid sa se incheie o conventie care sa prevada ca cel care va fi ales deputat sau senator si va pleca din partid sau care este exclus din partid...

Ținta PPDD: 20% la europarlamentare și Dan Diaconescu președinte

bzb.ro, Ionuț DINCĂ, 25 octombrie 2013

„Trădările și dezertările” nu au afectat forța Partidului Poporului care continuă să se întărească și să le pună bețe în roate celor de la putere. Pe plan local, PPDD a depășit 6.000 de membri

Conducerea Partidului Poporului, prezentă ieri la Brașov, a ținut să dea asigurări că formațiunea va rămâne o forță, în ciuda piedicilor puse de cei de la putere și a racolării demnitarilor PPDD de cei care dețin majoritatea parlamentară. Obiectivele imediate ale Partidului Poporului sunt obținerea unui scor de cel puțin 20% la alegerile europarlamentare și atingerea dezideratului ca Dan Diaconescu să fie președintele Rom...

Succes amar pentru PP-DD: „Ne bucură faptul că ne-a dat dreptate Curtea Constituțională”

03 Noiembrie 2013, ziuadevest.ro, Scris de Adrian Panduru1

Deputatul PP-DD de Timiș Adrian Nicolae Diaconu a vorbit despre succesul amar înregistrat de opoziție.

Deși moțiunea simplă inițiată de PP-DD, intitulată "Opriți instituționalizarea inchiziției audiovizualului și manipularea democrației", a căzut la vot în plenul Parlamentului, prin votul Curții Constituționale a României, care a declarat Codul Insolvenței drept neconstituțional, s-a confirmat faptul că semnalul de alarmă tras de PP-DD a fost întemeiat.

"Ne bucură faptul că ne-a dat dreptate Curtea Constituțională", a declarat președintele...

PP-DD – între dezamăgire și restructurare

4 Nov 2013, ziarulstirea.ro, Cristina Ghinea

Joi, 31 octombrie 2013, începând cu orele 18.00, în sala fostului cinematograf „Galax”, s-a ținut conferința organizată de PPDD, pe fondul plecărilor masive ale membrilor din cadrul partidului. Înainte de întâlnirea membrilor PPDD, s-a ținut însă și o conferință de presă în cadrul căreia, membrii marcați ai partidului au oferit răspunsuri tuturor întrebărilor legate de acest scandal politic.

Presa locală a vuit săptămâna trecută, când Ștefan Stoica, senator de Ialomița a sărit din barca PPDD, în barca PSD. Cazul nu a fost singular, la nivel național înregistrâ...

PP-DD va cere în instanță parlamentarilor plecați din partid câte 2 milioane euro

stirileprotv.ro, 17 octombrie 2013

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca formatiunea sa va incepe de luni actiunile in instanta impotriva parlamentarilor PPDD care au trecut la alte partide.
Ads by INTERNET PROTV

Acestora li se va cere sa achite cate doua milioane de euro, conform unei conventii semnate inainte de alegeri.

"E limpede ca tradarea este la loc de cinste in politica romaneasca, iar acest fenomen nu ne-a ocolit nici pe noi. Se pare ca meteahna intiparita in randul partidelor aflate la putere, de a racola parlamentari, nu ne-a ferit de plecarile din PPDD. Cei care au plecat, au plecat pentru o falsa...

„Oamenii noștri sunt racolați de PSD!”

26 October 2013, Anca Erena, expressdebanat.ro

Partidul Poporului Dan Diaconescu suferă transformări continue din cauză că membrii părăsesc rând pe rând gruparea politică. Deputatul cărășean Valentin Blănariu are o explicație pentru abandonul oamenilor.

În ultima perioadă aproape 50 la sută din membrii PP DD la nivel național au părăsit partidul cu care au ajuns pe posturi importante în Parlamentul României. Se pare că principala cauză ce duce la această situație este racolarea membrilor de către alte partide. „Nu poți să știi ce promisiuni li s-au făcut. Toți care pleacă pleacă în urma unor negocieri cu alte partide. Sunt racolați cu interes în special de...

Am dorit să fiu lângă acești oameni minunați care fac cinste Bucovinei...

libertatea.ro, Radu Nistor, 02 Noiembrie 2013

Senatoarea PPDD Steliana Miron nu se dă niciodată la o parte atunci când e vorba de fa fi alături de cei care au trimis-o în Parlament, adică bucovinenii.

Aflată în acest week end în București, aleasa PP-DD a dat o fugă în Parcul Titan unde se desfășoară Târgul Bucovinei pentru a fi alături de alegătorii ei, care au adus în Capitală produse culinare tradiționale acestei zone.

Senatoarea a făcut o adevărată baie de mulțime, a dansat pe ritmuri de muzică populară specfică zonei, a făcut zeci de fotografii și nu s-a dat la o parte atunci când a fost vorba să deguste bucatele...

Scandal în Parlament pe tema gazelor de șist. Propunerea lui Ciuhodaru nu a trecut de Senat

6 noiembrie 2013, Iulia Marin, Mădălina Mihalache, adevarul.ro,

Plenul Senatului a respins miercuri propunerea deputatului PPDD Tudor Ciuhodaru privind interzicerea exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulică.

Propunerea legislativă nu a fost adoptată de Senat. Astfel, 87 dintre parlamentari au votat împotriva propunerii, 8 dintre ei au votat în favoarea acesteia, iar 10 s-au abținut.

Senatorii s-au reunit miercuri pentru a dezbate propunerea legislativă depusă de către deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru, privind interzicerea exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulică. Propunerea lui Ciuhodaru prevede, printre altele...

PPDD, după "dezertarea" mai multor lideri. Fenechiu: Nu pot exclude încă una-două plecări din partid

24 iun 2013, Adrian Ilie, RTV.net

Liderul de grup al deputaților PPDD, Daniel Fenechiu, afirmă, într-un interviu acordat RTV.NET, că partidul se reorganizează pentru a evita pe viitor dezertările. Unul dintre scopurile reorganizării este eliminarea "infiltraților" în partid, din cauza cărora s-a înregistrat numărul mare de dezertări. Totodată, deputatul anunță că OTV va fi relansată până la sfârșitul anului. Daniele Fenechiu nu exclude o campanie comună cu PDL de boicotare a referendumului pentru Constituție, dacă la lucrările din plenul Parlamentului nu se va ține seama de unele amendamente ale PPDD la...

Senator PPDD de Buzău, exclus din partid după ce ar fi vrut să-l bată pe liderul filialei județene

de Cristina Sterian, 2.07.2013, gândul.info

Senatorul PPDD de Buzău Constantin Popa a fost exclus din partid după ce ar fi vrut să-l bată pe liderul organizației județene a PPDD, Eduard Dumitrașcu, mai multe persoane fiind martore ale incidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit președintelui PPDD Buzău, Eduard Dumitrașcu, senatorul Constantin Popa, care era și liderul organizației municipale a formațiunii, a fost exclus din partid cu unanimitate de voturi, într-o ședință care a avut loc luni seară.

"În primul rând activitatea lui Constantin Popa în sensul de a curta celelelte partide politice. Se...

Deputatul de Diaspora, Aurelian Mihai s-a ”indepartat” de grupul PP-DD din Camera Deputaților

Cristi Merchea, 21 mai 2013, emigrantul.it

Printr-un comunicat pe facebook, deputatul PP-DD de Diaspora, Aurelina Mihai a anunțat acum trei ore că s-a îndepărtat de grupul parlamentar din care face parte, fără a ieși însă din rândurile PP-DD. Ce înseamnă ”îndepărtarea” și motivele acesteia nu au fost însă expuse. Așteptăm mai multe detalii de la domnia sa. Redăm mai jos comunicatul așa cum a fost postat.

Buna ziua tuturor,

Din dorinta de a clarifica pe deplin statutul politic pe care il am in continuare va fac cunoscute urmatoarele:

1. Astazi, am luat decizia de a ma...

Daniel Fenechiu: Situația în PP-DD s-a stabilizat

24.06.2013, Alina Olteanu, ziuanews.ro

Liderul deputaților PP-DD, Daniel Fenechiu, a asigurat într-un interviu publicat luni că situația din partid s-a stabilizat după recentul val de dezertări, chiar dacă este posibil să mai plece unul sau doi parlamentari. El a mai anunțat că OTV ar putea fi relansat până la sfârșitul anului și că nu este exclusă o campanie comună cu PDL de boicotare a referendumului pentru Constituție.

Rugat să explice cum s-a ajuns în situația ca grupul PP-DD din Camera Deputaților să piardă de la începutul legislaturii circa o treime din membri, Daniel Fenechiu a explicat pentru România TV că subiectul este unul "complex și delicat...

Dupa 6 luni de rezistență în fața tentațiilor puterii, Barbu Tudor, un fost realizator OTV, care folosea des cuvântul "preacurvie" a hotărât să împărtășeasca idelurile lui Felix...

ppdd

Necruțătorul Barbu Tudor, senator PP-DD(Tudor Barbu de la fostul OTV, realizator Se întâmplă acum), omul care părea că face din lupta împotriva nedreptății sociale țelul vieții lui, a hotărât că e timpul să degajeze de la idealurile PP-DD și ale Poporului român in general, si a trecut în barca Partidului Conservator(pe care niciodată nu l-a hulit!)

Așadar nici usturoi n-a mâncat, nici pe Dan Diaconescu nu l-a trădat!

De aceea îți mulțumim,...

Iacob Pușcaș: În ultima perioadă au plecat din partid trei dintre cei mai buni parlamentari...

22 Mai 2013, turnulsfatului.ro, Alin Bratu

Președintele PPDD Sibiu, deputatul Iacob Pușcaș a declarat pentru Turnul Sfatului că nu exclude posibilitatea de a pleca din partid, arătând că este foarte aproape de a lua această decizie.

”Probabil că s-a discutat și numele meu o dată cu plecarea celorlalți colegi care au părăsit PPDD, însă eu până în acest moment nu am plecat. În ultima perioadă au plecat din partid trei dintre cei mai buni parlamentari pe care îi avea PPDD, iar plecarea lor mi-a dat și mie de gândit. Chiar și dacă voi pleca, voi rămâne independent. Cei care au plecat, și mă...

Mihai Aurelian: Ne-am retras din grupul parlamentar de la Camera Deputaților, însă nu am demisionat și din partid

21 mai 2013, Sorina Letea, rnews.ro

Deputatul de Diaspora Mihai Aurelian este nemulțumit de mesajul pe care îl lansează în ultima perioadă conducerea partidului lui Dan Diaconescu.

Deputatul de Diaspora Mihai Aurelian a declarat, marți, în exclusivitate Agenției de presă r/News, că a decis să demisioneze pentru că este nemulțumit de comunicarea pe care a avut-o cu echipa care conduce astăzi formațiunea.

„ Atât eu cât și colegii mei ne-am retras din grupul parlamentar de la Camera Deputaților, însă nu am demisionat și din partid. Hotărârea este luată pentru că există anumite...

Nu Dan Diaconescu conduce partidul, ci Simona Man...

de Andreea Unturica, Florin Ghetau, mediafax, 21 mai 2012

Deputatul PPDD de Iași Viorel Blăjuț a precizat într-o scrisoare deschisă adresată alegătorilor din Iași, că a demisionat doar din grupul parlamentar al PPDD, însă rămâne membru al acestei formațiuni politice.

"Am demisionat numai din grupul parlamentar PPDD, rămânând în continuare membru al acestui partid. Am intrat anul trecut în PPDD, fiind convins că Dan Diaconescu este singurul politician care-l poate înlocui pe Traian Băsescu la cârma României", susține Viorel Blăjuț.

Deputatul ieșean adaugă că nu Dan Diaconescu conduce PPDD, ci Simona Man și gașca din jurul...

Dan Diaconescu: Dacă voi fi în finala prezidențială cu Victor Ponta și voi fi sprijinit de ceilalți candidați, voi câștiga

B1 TV, 05 Mai 2013

Președintele fondator al Partidului Poporului vrea să ajungă președintele României. În opinia lui, contracandidat îi va fi Victor Ponta.

Însă Dan Diaconescu are o strategie pentru a-l învinge: vrea să obțină sprijinul tuturor celorlalte forțe politice și să facă un guvern care să fie spijinit de toată lumea. Chiar și de actualul partener de guvernare al lui Victor Ponta, Crin Antonescu.

„Eu să fiu în final cu Ponta și să fiu sprijinit de ceilalți și să câștig”, a spus Dan Diaconescu.

Omul de afaceri a dezvăluit în emisiunea X...

Laura-de-la-cna a închis Televiziunea Poporului și a taiat capul pepedede-ului...

de Catalin Lupasteanu, mediafax.ro, 3 apr 2013

Curtea de Apel București a respins miercuri cererea de anulare a hotărârii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) privind retragerea licenței de emisie a OTV, decizia putând să fie contestată la instanța supremă.

Instanța a stabilit că cererea lui Dan Diaconescu de anulare a deciziei CNA din 22 ianuarie în urma căreia postului OTV i-a fost retrasă licența de emisie este neîntemeiată.

Sentința Curții de Apel București nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Avocații firmei de avocatură Fenechiu-Savu și Asociații,...

Valentin Jucan, membru al CNA, îi cere demisia Laurei Georgescu din funcția de președinte al CNA

de Madalina Cerban, mediafax.ro, 11 aprilie 2013

CNA-ul politic, Cainele de Paza al Puterii, este format în prezent din: Laura Georgescu (președinte al Consiliului), Florin Gabrea, Lorand Turos, Valentin-Alexandru Jucan, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea - membri ai CNA.

Valentin Jucan, membru al CNA, îi solicită Laurei Georgescu, într-un comunicat remis joi MEDIAFAX, demisia din funcția de președinte al CNA, precizând și că a depus la Parchet denunțul care are ca obiect falsificarea de către aceasta a unei Decizii adoptate de Consiliu...

OTV & Dan Diaconescu pierd din nou in fata CNA(Ponta)

agenda.ro, 3. aprilie 2013

Cererea de anulare a hotararii CNA privind retragerea licentei de emisie a OTV a fost respinsa miercuri la Curtea de Apel Bucuresti.

Scurt istoric: Avocatii firmei de avocatura care reprezinta societatea Ocram Televiziune, au depus in 23 ianuarie la Curtea de Apel Bucuresti o cerere de anulare a deciziei Consiliului National al Audiovizualului din 22 ianuarie privind retragerea licentei de emisie a OTV.

Avocatii lui Diaconescu au invocat “trei motive mari si late”.

“Primul motiv este acela ca amenzile vechi au fost contestate, iar faptul ca ele, contestatiile, au fost respinse definitiv dupa deschiderea procedurii, chiar daca erau...

Nu va intristati: Gheorghe Coman a ramas cu sufletul la PP-DD!

26 Martie 2013, Ziare.com

Prima migrare politică la nivel parlamentar de după alegerile din iarna lui 2012, din județul Buzau, s-a produs deja.

Partidul Poporului - Dan Diaconescu mai pierde un parlamentar, dupa ce deputatul Gheorghe Coman a demisionat din PP-DD si a devenit membru al Partidului Conservator. Anuntul a fost facut marti, in Camera Deputatilor, de Viorel Hrebenciuc.

Deputatul PSD a citit scrisoarea lui Coman, in care se arata ca acesta urmeaza sa activeze in grupul parlamentar al PC, anunta Mediafax.

In varsta de 44 de ani, Gheorghe Coman a fost ales deputat din partea PP-DD in Colegiul uninominal 5 din judetul Bacau.

Decizia lui Coman vine dupa ce...

Acesta este senatorul de Brăila Mihai Dănuț care a părăsit PPDD pentru PC

jurnalonline.info, 26 Mar 2013

El reneagă partidul care i-a adus fotoliul de senator pe motiv că, pe plan local, acesta nu este decât o anexă a intereselor inamicului său politic, PSD-istul Gheorghe Bunea Stancu.

Senatorul brăilean Mihai Dănuț a părăsit barca PPDD pentru PC. Senatorul a anunțat în plenul Senatului că își dă demisia din PPDD și că se alătură grupului senatorial al Partidului Conservator. După ce întreaga zi s-au făcut tot felul de supoziții legate de decizia sa, spre seară, senatorul a postat pe pagina sa de Facebook și motivele pentru care a decis să schimbe macazul politic. Mai precis, acesta a anunțat public că s-a săturat de faptul că pe...

Cinstitii si Dreptii Judecatori inca nu au salvat OTV-ul. Speranta n-a murit inca!

Catalin Lupasteanu, mediafax.ro, 6 martie 2013

Cererea de anulare a deciziei Consiliului Național al Audiovizualului privind retragerea licenței de emisie a OTV a fost amânată, pentru 20 martie, după ce reprezentantul CNA a cerut termen pentru a putea studia documentele depuse de firma Ocram Televiziune la dosarul cauzei.

Curtea de Apel București trebuia să judece miercuri cererea de anulare a deciziei Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) din 22 ianuarie privind retragerea licenței de emisie a OTV, depusă în 23 ianuarie de avocații de la firma de avocatură Fenechiu-Savu și Asociații, care reprezintă societatea Ocram Televiziune.

...

Modificarea raportului MCV nu influențează aspectele ce țin de starea justiției

1 februarie 2013, ziarulfaclia.ro

Deputatul Daniel Fenechiu, vicepreședinte PP-DD, a declarat vineri pentru AGERPRES că modificarea operată de Comisia Europeană la raportul MCV a fost una făcută cu celeritate și nu modifică documentul pe aspectele care cu adevărat prezintă interes pentru starea justiției din România.

“Faptul că a fost modificat raportul MCV de către Comisia Europeană denotă că și la Bruxelles se poate greși. Îmbucurătoare este celeritatea maximă cu care s-a revenit asupra susținerii inițiale, relativ la faptul că ar exista trei miniștri care ar avea probleme penale, deci în mai puțin de 24 de ore. Pe de altă parte, însă,...

DD despre relația lui Voiculescu cu Securitatea: Aducea spioni români arestați în străinătate. Așa s-a îmbogățit

B1 TV, 03 Feb 2013

Dan Diaconescu a făcut câteva dezvăluiri despre relațiile pe care Dan Voiculescu le avea cu Securitatea și regimul lui Ceaușescu. Fostul senator era cel care se ocupa de spionii români care aveau probleme în străinătate și era recompensat pentru meritele sale - susține liderul PP-DD, care dă vina pe politicieni pentru situația precară în care a ajuns România.

Diaconescu a făcut câteva dezvăluiri, în emisiunea „Special B1”, difuzată de B1 TV duminică seara, despre legăturile pe care le avea Dan Voiculescu cu Securitatea și despre felul în care...

Tu hotarasti!

Este bine pentru România că OTV a fost închis?

Implica-te! Fa-ti un cont pe ppdd.ro si voteaza. Opinia ta conteaza!

  • Data inceput vot: Wed, 01/23/2013 - 00:11
  • Nu exista data de sfarsit.
Este Rau ca OTV a fost inchis
100% (5 votes)
Este Bine ca OTV a fost inchis
0% (0 votes)

Opinii in Romania

Domnu Dan și căutarea adevărului

Cătălin MORARU, redactor șef, monitorulbt.ro

Dan Diaconescu, patronul OTV și al PPDD, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru șantaj. Nu vă speriați, nu e o condamnare definitivă, e doar prima instanță. Nu...

29-12-2013

DD de la OTV – trei ani de închisoare cu executare

Stelian Tănase, stelian-tanase.ro, 18 decembrie 2013

Atit a primi Dan Diaconescu  azi de la Judecătoria sectorului unu pentru sub acuzația de șantaj. Plus 5000 euro despăgubiri. E o poveste veche care...

29-12-2013

Ce va face Dan Diaconescu?

Thu, 12/19/2013, paradigma.ro

Am auzit ca Dan Diaconescu in Direct ar fi primit 3 ani cu executare. Sfidarea cu postul tv scos in afara controlului marionetelor din CNA nu a ramas chiar fara urmari.

Habar n-am daca faptele pentru care a...

29-12-2013

Despre dependenta procurorilor

24 noiembrie 2013, Adina ANGHELESCU STANCU, luju.ro

Asociatia Magistratilor din Romania a fost, de la bun inceput, conceputa pentru a apara ceea ce se cheama independenta magistratilor.

Si pentru ca la noi, in Constitutie, li s-a...

19-12-2013

De ce riscă Dan Diaconescu pușcăria și radierea PPDD

Oct 15, 2013, sursazilei.ro, Nicoleta Vera

Ceea ce părea inițial o glumă de campanie – obligarea candidaților PPDD să semneze o serie de așa-zise convenții de exclusivitate cu partidul, în caz de dezertare...

16-11-2013

O vorbă despre migrația parlamentară

Marius Delaepicentru, 9 mai 2012, delaepicentru.com

Ascult tot felul de baliverne pe marginea migrației parlamentare. Unii îi vor spînzurați pe “derutații” și “șmenatorii” migratori, alții susțin...

16-11-2013

Sunt prieten cu Dan Diaconescu...

20 septembrie 2008, codulluioreste.ro

Uneori, pentru libertatea de expresie este inevitabila exagerarea si, daca urmarim exemplul descoperirii aurului din mormanele de noroi, intelegem ca orice sondare, orice sapatura dupa adevar pot...

15-11-2013

Dan Diaconescu: "Unui senator i s-au promis niște vitrine cu savarine în holul Casei Poporului. Era un înger de-al nostru"

de Sorina Ionașc, 12.10.2013, gandul.info

Nu i-a prins anul alături de Dan Diaconescu. Peste o treime dintre parlamentarii PPDD...

13-11-2013

Dan Diaconescu: „Averea mea? Între câteva zeci și câteva sute de milioane de euro!“

29 iunie 2011, de Gabriela Niculescu, taifasuri.ro

- Patronul OTV este obligat să-și facă publică bogăția

Pentru orice om normal, viața lui Dan...

02-11-2013

Tu prezentai „poporul român-opere complete", cum zicea Păunescu în alt context...

George Stanca, 9 Octombrie 2013

Deschizi iar OTV. Taman de la Vatican. Era momentul. Că era o plictisealăăă. Noroc că dl președinte are grijă să nu adormim de tot....

28-10-2013

Comments